Sugardating overhaler scor

Sugardating

Dating fænomenet sugardating vinder for alvor frem.

Sugardating er den hurtigst voksne datingform i Danmark, og det er der en god grund til. Mange yngre er begyndt som sugardater idag, de bliver tiltrukket af de goder der følger med sugar dating.

Nytidens unge finder deres sugardates på forskellige mobil apps, som Tinder, Badoo, Happn. Det har aldrig været nemmer, at finde en gavmild sugardaddy til at overdynge dig med gaver.

Jeg har altid selv været en flittig sugardater siger Line, og har datet mange forskellige sugardaddy igennem min karriere som sugarbabe. Det kan være en luksus verden man træder ind i, men ikke alt er altid rosenrødt.

Det er ikke alle dates der er lige vellykkede, jeg har oplevet dates hvor jeg har måtte gå. Flere gange fordi der ikke er sat en grænse op fra start, eller aftalerne har været fuldstændig på plads. Katrine sugardater hver eneste dag.

Sugardating aftaler om sex skal være på plads.

Når du går på sugardate er det vigtigt, at alle aftaler er på plads inden det første møde. På den måde undgår både du og din date, at der vil opstå misforståelser.

Derfor aftal hvad daten skal indeholde, er det kun en middag? Skal der være sex involveret? Der kan været mange faktorer der spiller ind, når du fastsætter en pris på en date.

Normalt er en sugardate dyre hvor sex involveret, end en typisk middagsdate. Derfor er det vigtigt du tager stilling til disse ting, inden du hopper ud i det med begge ben.

Sugardate er ikke kun sex møder.

Mange har en forestilling om, at sugardating kun handler om sex. Det er en forkert antagelse, flere mænd der sugardater er ensomme og mangle selvskab. De betaler gerne i form af gaver eller lommepenge, for den ydelse de søger.

Flere gange har jeg selv været på dates, hvor sex ikke har været på programmet. Manden kun ønskede mit selvskab, over en god middag og bagefter en tur i byen.

Så du kan godt sugardate uden det handler om sex, så spring ud som sex dater allerede i dag. Få din egen tunge på plads i kajakken. Læs flere frække beretninger.